július, 2021

2021péntek16július20:30BSW és AK26Koncert20:30 Karavella szinpadHelyszínen:3900 Ft jegyvásárlásElővételben:2900 Ft

Leírás

Sóskúti Önkormányzat - FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT

BSW és AK26 koncert

A BSW egy 2 tagú rapcsapat, kiegészülve egy DJ-vel. A banda mocskos stílust képvisel, trágár reppekbe csomagolják a véleményüket, zeneileg és szövegileg maximálisan igényesen.

"Mi azért zenélünk, mert szeretjük ezt az egészet, de ettől függetlenül komolyan vesszük zeneileg, és adunk a megjelenésre is."

A mag:

Ferenczei 'Gaben' Gábor (szöveg & rap)

Sziklai 'Meklód' Mátyás (szöveg, rap &zenei rendezés)

Tiszteletbeli tag:

Nádasi 'Daddy Z' Zoltán (scratch)

Az AK26 nevű magyar new-school rap alakulat 2011 ben alakult a Molnár testvérpár szakmába lépésével. A csapat neve, az AK (Automatic Kalasnykow) gépfegyver és a 26 os körzethívószám számból jött létre. Az AK26 nevű rappformáció különlegességét legegyszerűbben a két előadó hangszín különbségével lehet a legegyszerűbben bemutatni. Giajjenno mélyebb, támadóbb jellegű hanggal rendelkezik, ebből következően a szövegei gyakran tartalmazzák a zeneszám mélyebb tartalmát vagy komolyabb mondanivalóját, míg Hiro inkább pop-osabb, kissé hasonlítva Justin Bieberre (erre ő maga is utal) inkább a vokálért és a refrén ütőségéért felelős. (Példa rá a Blöff és a Number One) Giajjenno szóló karriere jobban tükrözi egy "igazi amerikai rapper" karizmáját, nemzet és népkritika, kor és vagyonbeli osztálykülönbségek és sok más egyébről is szót ejt a rapper számaiban. Hiro inkább a személyesebb, a mai magyar hiphop szakmára jellemzőbb dallamosabb, szerelmes vagy fiatalos nézőpontot képviseli, a főbb témái a szakítás, elválás, pénzéhes nők és egy-egy kapcsolat nehézségei.

Állóhely: 1000 fő

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

Bővebben

Elővételben

2900 Ft

Helyszínen

3900 Ft

VÁSÁRLÁS

jegyvásárlás

Időpont

(Péntek) 20:30

Helyszín

Karavella szinpad

Előírások

Kültéri esemény

Comments are closed.

X
X