június, 2021

2021szombat26június20:30DJFREE and PUREBEATPARTY20:30 Karavella szinpadHelyszínen:2000 Ft Jegyvásárlás a helyszínen

Leírás

Sóskúti Önkormányzat - FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT

DJFREE and PUREBEAT

Belépőjegy csak a helyszínen: 2000 Ft

+ 1 db ajándék HELL energiaital

Purebeat hírnevét a Jamie Woon - Shoulda Special After Remix indította útjára 2011-ben. Ezt követően hétről-hétre felkapottabb lemezlovasként bejárta az országot, zenélt hazánk legnagyobb clubbjaiban és rezidens lett a budapesti éjszaki élet egyik alap elemét jelentő partyján, a Coronita Afteron. Rendszeres fellépője magyarország legnagyobb partysorozatainak, mint a Lights Off, a World is Mine, vagy akár a Rave Your Life, és számos hazai fesztiválon is hallhattuk már.

A környező országokban ( Szerbia ? Ukrajna ? Románia ? Szlovákia ) is rendszeresen visszatérő lemezlovas, 2014-2015-ben már olyan fellépőkkel került egy line up-ra mint TJR, DVBBS, Robin Schulz, Thomas Newson, Ibranovski, Louie Cut, Jus Deelax vagy Droplex.

Zenei repertoárja igen változatos, kivállóan ötvözi a Club House-t és Melbourne House-t a Vocal Minimal-al.

2015-ben Magyarország legrangosabb DJ gáláján, a Ballatine?s Music Awards-on a 20 legjobb között végzett Mainstream kategóriában.

Produceri munkásságát számos feldolgozás és saját kiadvány közül talán leginkább a sokak által ismert Sharam Jey, West.K ? Stay, a ZHU - Faded és a Karen Harding ? Say Something remixek

jellemzik. 2015 áprilisában jelent meg közös zenéje DJ Free-vel a Hajógyári sziget egykori és a Liget, az Up! The Club és a gyöngyösi Bluebox jelenlegi rezidensével, All I Wanna Be címen.

Dj Free egy 27 éves budapesti DJ, a magyar lemezlovas szakma egyik meghatározó alakja. Több, mint 10 éve szórakoztatja a közönséget a főváros legnagyobb klubjaiban (Bank Dance Hall, Sensation, Dokk, STUDIO, White Angel, Moulin Rouge, Bed Beach, Liget Club) házigazdaként, illetve heti rendszerességgel lép fel az ország számos pontján.

Műsorvezetőként is találkozhattunk vele, mixeit és dalait a legismertebb rádiók is játsszák (Roxy Rádió, Rise FM, Radio Face, Music FM, OneMusicRadio, BeatBird FM).

A Magyar Lemezlovas Egyesület több alkalommal is jelölte az Év DJ-je címre, nevét 2010 óta minden évben az ország TOP 20 lemezlovasa között tartják számon.

DJ Free & Purebeat - All I Wanna Be (Official Image Video)

https://www.youtube.com/watch?v=KqqX77yCfnQ

Állóhely: maximum 1000 fő

Kapunyitás: 19:00 óra

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

Bővebben

Helyszínen

2000 Ft

Időpont

(Szombat) 20:30

Helyszín

Karavella szinpad

Előírások

Kültéri esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X