július, 2021

2021péntek30július20:30Korda György és Balázs Klári fellépése - Házigazda: MillerElőadás20:30 Karavella szinpadHelyszínen:3500 Ft JegyvásárlásElővételben:2900 Ft

Leírás

Sóskúti Önkormányzat - FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT

Korda György és Balázs Klári fellépése

Házigazda: Miller

Korda György és Balázs Klári a népszerű házaspár 1980 óta aktív résztvevője a Magyar könnyűzenei életnek, a fiatalok körében is nagyon kedvelt előadók.

Talán csak kevesek számára ismeretlen a "Szeress úgy is, ha rossz vagyok", "Mamma Maria", "Lady Karnevá", "Találd ki gyorsan a gondolatom" vagy a "Lady N" című slágerek. Néhány hónapos turnékkal közel tíz évet töltöttek el Észak-Amerikában és Ausztráliában. Korda György a négyszeres Táncdalfesztivál díjas énekes, aki nyolc alkalommal nyerte el a Made in Hungary első díját a mai napig közel 32 aranylemez tulajdonosa.

Az énekes házaspár első duett felvétele "Nem hozol több rózsát címmel" jelent meg. 2005-ban és 2006-ban 7 telt házas koncertet adtak. A házaspár büszke arra, hogy a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis rengeteg rajongójuk van, akik a fiatalabb korosztályokhoz tartoznak. Évtizedek óta tartó töretlen, nagy népszerűségnek örvendő előadóművészi pályájuk elismeréseként számos díjat és szakmai elismerést vehetettek át többek között: A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje, A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, Előadói díj, Közönségdíj, eMeRTon díj, Záray Márta - Vámosi János Díj, a Magyar Kultúra Lovagrendje, Artisjus Életműdíj vagy a Lyra díj tulajdonosai. Az énekes házaspár népszerűsége a mai napig töretlen, falu és városnapi rendezvények kedvelt és keresett fellépői, akik fellépéseik során nagy sikerrel szórakoztatják idősebb és fiatalabb korosztály tömegeit, műsorukban felcsendülnek az elmúlt évek nagy slágerei.

Állóhely: maximum 1000 fő

Igény esetén ülőhelyet is biztosítunk vendégeink számára!

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

Bővebben

Elővételben

2900 Ft

Helyszínen

3500 Ft

VÁSÁRLÁS

Jegyvásárlás

Időpont

(Péntek) 20:30

Helyszín

Karavella szinpad

Előírások

Kültéri esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X