július, 2021

2021szombat10július20:30Ocho MachoKoncert20:30 Karavella szinpadHelyszínen:3500 Ft JegyvásárlásElővételben:2500 Ft

Leírás

Sóskúti Önkormányzat - FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT

Ocho Macho

Ocho Macho zenekar meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. A szombathelyi gyökerekkel rendelkező ?nyolc macsó? az ország első számú hangulatfelelőse, a fesztivál- és klubélet megkerülhetetlen, állandó szereplője; a városi rendezvények népszerű fellépője. Nagyszabású, élő koncertjeik rendszerint hatalmas tömegeket mozgatnak meg, és késztetnek hajnalig tartó táncolásra.

Olyan nagysikerű slágerek fűződnek a banda nevéhez, mint a YouTube-on már 32 milliós nézettségű ?Jó nekem?, a szintén közönségkedvenc ?El Mundo Fantástico?, a Kowalsky közreműködésével készült ?Képzeld el másképp?, és még sorolhatnánk. A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Egyedi hangzásviláguk titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: dalaikban gyakori a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása.

A háromszoros platinalemezes, Fonogram díjra is jelölt Ocho Macho életében 2015-ös év mérföldkőnek számított, hiszen a ?Nagy-Szín-Pad!? tehetségkutató nyerteseként lehetőségük volt a többek között a VOLT és a SZIGET Fesztivál nagyszínpadán is fellépni ? utóbbin Robbie Willams előtt. Majd ők képviselték hazánkat a 30. Eurosonic Fesztiválon Hollandiában ? 2016 januárjában ? ahol szintén óriási sikert arattak.

A legnagyobb elismerést számukra mégiscsak az a hatalmas szeretet jelenti, amit a hűséges hazai és határon túli közönségüktől kapnak.

www.ochomacho.hu

Állóhely: maximum 1000 fő

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

Bővebben

Elővételben

2500 Ft

Helyszínen

3500 Ft

VÁSÁRLÁS

Jegyvásárlás

Időpont

(Szombat) 20:30

Helyszín

Karavella szinpad

Előírások

Kültéri esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X