június, 2022

2022szombat04június21:00DJ PARTY a Karavellában - STERBINSZKY X MYNEA / HAMVAI P.G.DJ PARTY21:00 Karavella szinpadHelyszínen:3500 Ft Elővételi jegyvásárlás:Elővételben:2500 Ft

Leírás

DJ PARTY a Karavellában

STERBINSZKY X MYNEA / HAMVAI P.G.

Kapunyitás: 19:00 Kezdése: 21:00
Jegyárak:
Elővételben előző nap éjfélig: 2500 Ft (jegy.hu)
Aznap a helyszínen: 3500 Ft

Sterbinszky és Mynea
Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ- élvonalába. Fiatalok ezrei számára jelenti a DJ szó hazai megfelelőjét. Nemzetközi szinten is abszolút kiváló teljesítménye, eredményei, utánozhatatlan lemezlovas technikája miatt Sterbinszky nevét évről évre, állandó jelleggel a legjobbak között említik a szakmában. Saját szerzeményeit, remixeit és bootleg-jeit/mashup-jait olyan nagyágyúk játsszák rendszeresen, mint Tiesto, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, vagy épp Jaytech. Nem véletlen, hogy Sterby rendszeres fellépő vendég Romániában, Szlovákiában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, valamint Svájcban. Mynea már gyerekkorában a zene szerelmesévé vált, hiszen rendszeresen látta édesapját, Magyarország egyik legismertebb dj-jét Sterbinszkyt a stúdióban dolgozni és többször elkísérte fellépésekre is.  Az apa 2016-ban kezdte el komolyabban tanítani lányát és 2019 nyarán már egy színpadon állt és zenélt a két Sterbinszky. Első zenéje 2019 nyarán debütált, melyet Johnny K. Palmerrel készített. Ebből a világhírű SaberZ is összerakott egy remixet. A Faithless - Insomnia remixét, amelyet apjával készített, Tiesto a saját podcastjében is előszeretettel pörgeti. Mynea számos műfajban jól érzi magát, otthonosan mozog az EDM-ben, a trapben, a hardstyle-ban, a house-ban, a psy-ban és a technóban is. Igazi energiabomba, amikor színpadon van, imád showt csinálni és együtt bulizni a közönséggel. Több magyar fesztiválon és klubban is fellépett, először természetesen az édesapjával, de később bizonyította, hogy megállja a helyét egyedül is.

Hamvai P.G.
1993 nyaráig asztalosként dolgozott, majd a Skylight cégénél kezdett el dolgozni. 1994 szilveszterén egy házibulin állt először a lemezjátszó mögé. Összeismerkedett Bárány Atitilával, akivel a Dexionban és a Palaceban dolgozott,később jött az Azték és az Exalibur. 1996 elejétől DJ Gömbi néven mixelt a Club Panorámában, de játszott az E-Playben, a Medutában, az Átrium Music Clubban és a Dokkban is. 1999 telétől a Face-ben dolgozott, majd 2000 telétől a Home-ban, ahol felvette a Hamvai PG nevet. Ezt követtően jött a Flört, a Watergate és a Home Cafe. 2002 nyarán a Beach Bár, fél év múlva a Bed, ahogy Báránnyal és  DJ Jovannal mixelt. 2003 februárjától a Roxy Rádióban szóltak a mixei. 2003 augusztusától állt át CD-kre miután egy tűzben odavesztek bakelitlemezei. 2003 októberben jelent meg első mixlemeze.

Bővebben

Elővételben

2500 Ft

Helyszínen

3500 Ft

Időpont

(Szombat) 21:00

Helyszín

Karavella szinpad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X