július, 2021

2021szombat03július20:30Wellhello és AzahriahKoncert20:30 Karavella szinpadHelyszínen:6500 Ft JegyvásárlásElővételben:5900 Ft

Leírás

Sóskúti Önkormányzat - FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT

WELLHELLO és AZAHRIAH

A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerzo? Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává.

A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat mint pl.: ?Rakpart?, ?apuveddmeg?, ?Sokszor volt már így?, ?Emlékszem, Sopronban?.

Különös tematikájú Budapest Park koncertjeikkel a szakma előtt járnak ? már hét legendás, teltházas Parkos show-t tudnak maguk mögött. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett.

2016 decemberében egy egész estés nagyjátékfilmmel debütáltak, a #Sohavégetnemérős című filmben, amely a Wellhello dalai által inspirált történetekből áll össze, maguk a fiúk is feltűntek. A következő években olyan dalok születtek, mint az ?Odaút?, a ?Nem olyan lány? vagy ?Az utolsó hibám?.

2019-ben két számmal jelentkeztek: a "Barátom" című nagysikerű barátság-himnusz után napfényt látott az "Őszinte", amely a kapcsolatokon belüli féltékenységi körökről szól. Az elnöki páros 2019-ben egy világhírű énekes, Bryan Adams előzenekaraként is fellépett a Hősök terén több tízezer ember előtt.

A duó a váratlanul alakult 2020-at dalszerzéssel töltötte ? tavaly három slágert is kiadtak, az első, "Ölelni szavakkal" című dal a vírus miatt kialakult helyzetre reagált, a nyáron debütált "Bárhová" pedig 2020 a Road Movie sorozat keretén belül, a gyerekkori balatoni élményeket elevenítette fel, majd az évet az ?Erre már nem fogok emlékezni? bulislágerrel zárták.

2021-ben számos újdonságot tartogatnak a közönségüknek, mind új dalokkal, mind egy nagylemezzel készülnek. Az együttes első 2021-es megjelenése, a ?Zsúr? a készülő album beharangozó és egyben címadó dala is volt. A pergős számot a Luca-val közös ?Szomorú séta? követte, amely a Wellhello egy újabb oldalát mutatta be. A lemez harmadik dala egy újabb feat, az Essemmel közös ?Hogy legyek jó? az egyén belső küzdelmét dolgozza fel.

Fluor és Diaz közben már nagy erővel készülnek az élő koncertekre is, hogy egy újabb feledhetetlen bulit adjanak a közönségüknek!

AZAHRIAH

Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli ?self made? sztori. Saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.

A YouTuber gyerekkora óta gitározik, majd 2017 végén kezdett el komolyabban foglalkozni a szövegírással és hangkeveréssel is. 2019-re már önálló megjelenésekkel jelentkezett, ekkor született meg az Azahriah profil. A többségében angol nyelvű dalokra egy egész generáció pörgött rá - több százezres stream-eket értek el a digitális platformokon, és több milliós nézettséget YouTube-on.

Az énekes 2020-ban adta ki debütáló lemezét ? az ?I?m worse? című albumon nyolc saját szerzemény debütált, köztük a ?Fufuflex? című sláger. A következő lemez előfutára a ?RÉT? című dal, amely az énekestől szokatlan módon magyar nyelven íródott, és pár hét alatt meghódította a digitális platformokat.

Azahriah 2021-et a ?4K LOVE? című dallal indította, amely egy se veled, se nélküled kapcsolat kihívásairól szól. Az énekes következő ?aight? száma egy üde, tavaszi dal lett, amely a készülő nagylemez második előfutára.

Állóhely: maximum 1000 fő

Kapunyitás: 19:00 óra

FALUNAPOK RENDEZVÉNYSOROZAT keretében megrendezésre kerülő előadásokra védettségi igazolvány nem kötelező!

Bővebben

Elővételben

5900 Ft

Helyszínen

6500 Ft

VÁSÁRLÁS

Jegyvásárlás

Időpont

(Szombat) 20:30

Helyszín

Karavella szinpad

Előírások

Kültéri esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X