július, 2022

2022péntek15július21:00Zsákbamacska - zenés vígjáték a KaravellábanSZÍNHÁZ21:00 Karavella szinpadHelyszínen:4500 Jegyvásárlás:Elővételben:3500 Ft

Leírás

Zsákbamacska - zenés vígjáték a Karavellában

Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok kelnek életre: a válság kellős közepén az állásának elvesztésétől rettegő kispolgár; a vagyonát elkártyázó, urizáló dzsentri, aki kétségbeesetten próbál megjavulni és álláshoz, pénzhez jutni; vagy a gazdag bankigazgató felesége, aki bár műveletlen, de két kézzel szórja a pénzt.
Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 21:00
Jegyárak: Elővételben: 3500 Ft, aznap a helyszínen: 4500 Ft
A Körúti Színház előadása SZILÁGYI LÁSZLÓ: Zsákbamacska zenés vígjáték
Szereposztás: Kovács Sári...................... Placskó Emese Reinerné........................... Vándor Éva / Esztergályos Cecília Gáthy Ervin....................... Pecsenyiczki Balázs Herczeg Ede..................... Szabó Kristóf Manci................................ Karaivanov Lilla Ladányi kont..................... Oroszi Tamás Nózinger........................... Ráhm Dániel Fraczák............................. Zsichla Dániel Portás............................... Galambos Zoltán Koreográfus: Sebestyén Csaba Díszlet: Sejben Richárd Rendezte: Galambos Zoltán „Jegyezd meg, egy szerelem nálam legfeljebb három napig tarthat! Szombat: Ismerkedés, vasárnap: az úgynevezett szerelem, hétfőn: alászolgája! Kedden már akár ne is köszönjön!” -így gondolkodik Gáthy Ervin minden nőről, akit élet az útjába sodor. Egészen addig, amíg nem találkozik egy kedves, de rafinált vidéki kislánnyal, akibe bizony fülig beleszeret. Sári férjhez szeretne menni Gáthy-hoz, nincs is ennél nagyobb vágya és ebben az unokatestvére Ladányi Kont segít neki. De Sári férjhez adását Kont csakis pénzért vállalja el, hogy végre ő is feleségül vehesse imádott kedvesét, Reiner Mancit. Mancik anyja viszont sokkal királyibb férjet szán a lányának „egy Ladányi Kontnál”… Szilágyi László darabja nyomán, Szabó Kristóf átiratában kidolgozott alakok kelnek életre: a válság kellős közepén az állásának elvesztésétől rettegő kispolgár; a vagyonát elkártyázó, urizáló dzsentri, aki kétségbeesetten próbál megjavulni és álláshoz, pénzhez jutni; vagy a gazdag bankigazgató felesége, aki bár műveletlen, de két kézzel szórja a pénzt. Hát ebbe világba csöppen majd bele a vidék nyugalmából Sári, aki nem fogadja el a nagyvárosi erkölcsöket, hanem találékonyságával és ravaszságával törekszik célja elérésére. A darab két helyszínen játszódik, a Budapesti Műjégpályán és Mátraszéplakon a Sportszállóban.
Ülőhely: max 600 fő Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Bővebben

Elővételben

3500 Ft

Helyszínen

4500

VÁSÁRLÁS

Jegyvásárlás:

Időpont

(Péntek) 21:00

Helyszín

Karavella szinpad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X
X