A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín,
amely Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében, Érd és Biatorbágy között helyezkedik el.
Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége.
Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani. 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Sóskút külterület, 045/23 HRSZ 

Technikai adatok

Színpad mérete: 80 m2 fedett (10×8)
Ültetett, fedett nézőtér: max 600 fő
Álló, fedett nézőtér: max 1000 fő
Vizesblokk: 2×20 láb konténer
Büféépület: 12 m x 2,5 m
Parkoló: van

Kapcsolat

info@karavella.hu

Rendezvényszervezés
Barna Tünde
tunde.karavella@gmail.com

Karavella színpad

Üzemeltető: 

Celtis – Vepedo Kft
2038, Sóskút, Damjanich utca 16.
Adószám: 25738874-2-13
Képviseli: Venyige Péter
email: info@karavella.hu
weboldal: www.karavella.hu

Helyszín: 

Sóskút külterület, 045/23 HRSZ 

Nyitva tartás:

Mindenkori program kezdés előtt 1,5 órával
A nyitvatartási idő az időjárás és a program függvényében változhat.

Belépőjegy:

Az ár rendezvényfüggő.
Elővételi jegyvásárlás: jegy.hu
Helyszíni jegyvásárlás: Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges. 
Az elővételben megvásárolt belépőjegy a jegy.hu szabályai szerint váltható vissza.
A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel.

A Karavella rendezvényhelyszín területén tartózkodó minden vendég TUDOMÁSUL VESZI, hogy a jegy megvásárlása után az alábbi Házirendet automatikusan ELFOGADJA és be nem tartásának következményeit VÁLLALJA.

A Házirend betartását a biztonsági személyzet koordinálja, megszegés esetén szükség szerint eljár. 
Biztonsági őrző-védő szolgálat: P-Érdvéd Event Kft
(székhely: 1068 Budapest, Király utca 80.; adószám: 25145050-2-42; cégjegyzékszám: 01-09-202428)

A Karavella rendezvényhelyszínt mindenki saját felelősségére látogatja. 

18 éven aluliak kizárólag szülői kísérettel vehetnek részt a rendezvényeken! 

A belépésnél a Biztonsági személyzet a beléptetési szabályzat előírásainak megfelelően kérheti a személyi igazolványt (vagy egyéb fényképes igazolványt).
Azokat a fiatalokat, akik személyiségi jogaikra vagy egyéb okokra hivatkozva nem mutatják fel a személyi igazolványukat, vagy bármelyik arcképes igazolványukat, mely segítségével a születési dátum beazonosítható, NEM tudjuk a szórakozóhely területére beengedni. Továbbá ez esetben belépő jegyet nem váltunk vissza. 

Alkoholos, kábítószeres vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személyt, valamint nem kulturált öltözetékben, továbbá véres, koszos ruhában megjelenő vendéget NEM tudjuk a szórakozóhely területére beengedni.

A Karavella rendezvényhelyszín területére üveget, poharat, üvegtárgyat, ütő-, szúró,- vágóeszközt, fegyvert vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! 

A Karavella rendezvényhelyszínre ételt, italt (különösen alkoholt) TILOS behozni! 

A Karavella rendezvényhelyszín területére háziállatot behozni TILOS! Kivételt képez a jogszabályban meghatározott segítő kutyák.

18 év alatti személyt nem szolgálunk ki dohány és alkohol termékkel, valamint 18 év alatti személy nem fogyaszthat alkoholt és nem dohányozhat a Karavella rendezvényhelyszín területén. 

 Dohányozni csak a kijelölt helyen lehet. 

A közönséget, illetve a személyzetet megbotránkoztató, zaklató vagy agresszív magatartást tanúsító személyeket a biztonsági személyzet tagjai a szórakozóhelyről kivezethetik, és véglegesen kitilthatják. Nézeteltérés vagy esetleges verekedés esetén az összes résztvevő felet távozásra szólítjuk fel. Megtagadás esetén a hatóságokat haladéktalanul értesítjük.
Az ültetett rendezvények esetén az előadást megzavarni szigorúan TILOS!
A Karavella rendezvényhelyszín területén vendégeink biztonsága érdekében tilos a „body surf” (amikor a közönség egy-egy rajongót a közönség feje fölött, kezével továbbít a színpad felé). Ha ez mégis előfordulna, akkor a biztonsági szolgálat kivezeti az ilyen tevékenységet folytató személyt a helyszín szélére. Aki a fentiek ellenére megismétli a „body surföt”, annak el kell hagynia a rendezvényhelyszín területét!

Ellenkező esetben a helyszín azonnali elhagyását vonja magával!
A belépődíjat nem igényelheti vissza, akit a helyszínről a fentiek miatt távolítottak el.
Ültetett rendezvényen este 18 órától a 10 éven aluli gyermek nem vehet részt, kivéve azon rendezvényeket, amelyek kapcsán a szervező előzetesen másként nem tájékoztatja a közönséget.

A helyiség és a szomszédos ingatlan területén okozott bármilyen szándékos rongálás TELJES KÁRTÉRÍTÉSI KÖTELEZETTSÉGET VON MAGA UTÁN.

A Karavella rendezvényhelyszín területére behozott ingóságok (értéktárgyak) – különösen: mobiltelefon, fényképezőgép (egyéb elektronikai cikk pl: Mp3 lejátszó stb.), készpénz, pénztárca, ékszer, ruhanemű – eltűnése/lopása, sérülése esetén a Karavella rendezvényhelyszín semmiféle felelősséget NEM VÁLLAL! 

Továbbá NEM VÁLLALUNK felelősséget a parkolóban hagyott járművek, motor, bicikli stb. megsérülése, rongálása, lopása esetén sem! 

A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja, hogy a rendezvényről – így a rendezvényen megjelent személyekről – hang és képfelvétel készül, amely a Karavella rendezvényhelyszín weboldalán és social media felületein is megjelenhet.
Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.

A program változtatásának jogát fenntartjuk!
Amennyiben bármely rendezvény olyan okból marad el (el sem kezdődik, avagy bármely szakaszában be kell zárni), amely a Karavella rendezvényhelyszín által el nem hárítható külső ok, vis major helyzet, abban az esetben a szervező a jegyárak visszatérítésére, vagy kártérítésre, avagy bármely más jogcímen fizetésre nem kötelezhető. Ilyennek minősül különösen – de nem kizárólagosan – a hatóság által elrendelt kötelező kiürítés, az életet, testi épséget vagy vagyonbiztonságot veszélyeztető rendkívüli időjárási körülmény; bombariadó; harmadik személy által elkövetésre kerülő egyéb – az életet, testi épséget vagy vagyonbiztonságot veszélyeztető – bűncselekmény.

A Karavella rendezvényhelyszín területére kerékpárt behozni TILOS! A kerékpárok a kihelyezett tárolókban elhelyezhetők. A kerékpárokért felelősséget nem vállalunk!

A Karavella rendezvényhelyszín előadásairól fénykép és videófelvétel készítése nem engedélyezett.

A rendezvényközpont szomszédságában lévő ingatlanba szigorúan tilos a belépés!

A biztonságos szórakozás érdekében kérjük a fenti szabályok betartását! 

X
X